به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمدرضا سالاریفنودی، رئیس اداره هواشناسی چابهار و دبیر تهک دریایی هواشناسی سیستان و بلوچستان در جلسه کمیته مخابرات دریایی بندر چابهار گفت: سال گذشته با پیشنهاد اداره کل هواشناسی استان و همکاری ارگانهای دریایی از جمله اداره کل بنادر و دریانوردی، شیلات، دریابانی و اتحادیههای صنوف مرتبط با فعالیتهای دریایی سیستان و بلوچستان، کارگروه هواشناسی دریایی در چابهار تشکیل شد.
وی افزود: این کارگروه فرصتی ایجاد کرد تا در راستای سیاستهای سازمان هواشناسی و پیگیریهای مدیریت جدید هواشناسی استان، توسعه هواشناسی کاربردی مورد توجه بیشتری قرار گیرد و با جدیت دنبال شود.
دبیر تهک دریایی هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: تا قبل از تشکیل کارگروه تهک دریایی در چابهار حدود ۱۰۰ کاربر در سامانه خودکار تهک ثبت شده بود، اما پس از آن، شمار کاربران به حدود پنج هزار نفر رسید.
سالاری فنودی، تصریح کرد: این سامانه به گونهای است که هشدارهای هواشناسی را در قالب توصیههای کاربردی به صورت پیامک به فعالین بخشهای مختلف دریایی ارسال میکند تا از بروز خسارتهای احتمالی جلوگیری شود.
وی در ادامه با اشاره به گستردگی صنایع دریایی، اجرای تهک هواشناسی در استانهای ساحلی کشور را امری مهم و ضروری توصیف کرد و گفت: تا امروز سعیشده تا اطلاعات کاربردی هواشناسی بهموقع و در سریعترین زمان ممکن به مخاطب تخصصی برسد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان، رئیس اداره هواشناسی چابهار افزود: با وجود این که مرکز سیستان و بلوچستان ساحلی نیست، اما به دلیل همکاری خوب ارگانهای دریایی از جمله اداره کل بنادر و دریانوردی، استان موفق شد در اجرای این طرح در ردیف استانهای برتر کشور قرار گیرد.